Om sesongkort


 

Sesongkort gir deg fast plass til samtlige av Rosenborgs Eliteseriekamper, samt en rekke sesongkortfordeler. Du er med andre ord garantert en hel sesong med RBK-opplevelser – fra ditt eget sete på Lerkendal – til beste pris.

 

Er du eksisterende sesongkortkunde?

Dersom du er eksisterende sesongkortkunde og skal kjøpe igjen din(e) plass(er) for 2020 går du hit: https://rosenborg.tmtickets.no

 

Fordelene med sesongkort

Her er en oppsummering av de faste fordelene som følger sesongkortet på Lerkendal:

• Din egen faste plass på Lerkendal
• Til beste pris
• Inkludert er samtlige 15 hjemmekamper i Eliteserien, t.o.m. 4.runde i cupen og første runde Europacup kvalifisering
• Gjenkjøp på din plass til resterende kamper i cupen, samt til resterende kvalifisering og evt gruppespill i Europa - til rabattert pris.
• Prioritet på billetter ved cupfinale
• Fast rabatt i RBK Shop (butikk og nettbutikk)
• Handledager med utvidede rabatter i RBK Shop
• Mulighet til å kjøp Vennebilletter på 5 utvalgte Eliteseriekamper (Vennebillett kr. 100,- over hele stadion)

Les mer om sesongkort fordeler og priser her: Priser og fordeler

 

Nyheter i 2020


 

FLEX – ny kategori

Dette er sesongkortet for deg som er fleksibel. Som ikke er opptatt av å sitte på samme faste plass hver kamp eller andre sesongkortfordeler. Du ønsker kun tilgang til samtlige Eliteseriekamper, setter deg der det er ledig, og du vil betale minst mulig. Kr 1.250,- for voksen og kr 650,- for barn, ungdom, student og honnør.

Som på KJERNEN gjør vi i 2020 også om nedre del av Adressatribunen om til en unummerert tribune. Kjøp deg FLEX-sesongkortet her, og få tilgang til denne unummererte tribunen på samtlige Eliteseriekamper – til Lerkendals aller beste pris.

 

Enda bedre tilbud for barnefamilier

Rosenborgs Familiekonsept er populært, med ekstra gode priser for barnefamilier på COOP-tribunen, også kjent som Familietribunen. Tilbakemeldingen fra våre supportere sier at Familie-prisen for Barn er meget god, men at Voksen-prisen gjerne skulle vært lavere. Familier på Lerkendal og rekruttering av nye supportere er viktig for Rosenborg, og derfor har vi for sesongen 2020 senket prisen på kategorien Familie Voksen med 25%.

Det betyr at familier i 2020 kan kjøpe sesongkort til 1500,- for voksen og 500,- for barn.

Det betyr f.eks. at en familie på fire (2 voksne + 2 barn) kan ha faste plasser på Familietribunen hele sesongen til totalt kr. 4.000,-, eller til kun kr 395,- per mnd med delbetaling*.

*ved delbetaling over 12 mnd

 

Sitt på langsiden til 262,- per mnd

Også på langsiden er det mulig å skaffe seg fast plass til en god pris. Vi har senket prisen på den rimeligste kategorien (HVIT) på langsidene. Det betyr at du i 2020 kan ha fast plass på langsiden til kr 2.400,- for voksen og 1.560,- for barn/ungdom/student/honnør. Eller til kr 262,- / 192,- per mnd* om du velger delbetaling. Om man sammenligner fullpris sesongkort med billettkjøp på samme kategori sparer du nærmere kr 1.500,- sammenlignet med, eller man kan si at man får med nærmere 5 kamper på kjøpet.

*Priseksempel gjelder ved kjøp før rabattfristen 23.desember. ved delbetaling over 12 mnd

Les mer om våre sesongkort kategorier og priser her: Våre kategorier

 

Nye sesongkort i 2020

Alle skal ha nye sesongkort til neste sesong. Det gjelder både nye og eksisterende kunder. De nye sesongkortene vil sannsynligvis være tilgjengelig for uthenting i RBK Shop fom 18.november. Se for øvrig info lengre ned om mulighet for å få med signerte julekort fra våre spillere.

 

Del opp betalingen

Du velger selv om du betaler for sesongkortet i sin helhet ved kjøp, eller om du deler opp betalingen og heller betale per måned.
Med delbetaling per mnd over 12 måneder kan f.eks. en voksen sitte på Lerkendals aller beste plasser til kr 495,- per mnd, på langside fra kr 262,- per mnd eller en familie på 4 (2 voksne + 2 barn) kan ha faste plasser på Familietribunen til totalt 430,- per mnd.

 

Kjøpshjelp

Dersom du ønsker personlig betjening kan du besøke RBK Shop på Lerkendal. Spørsmål om sesongkort rettes til Rosenborgs billettavdeling på [email protected]  eller 738 22 021.